Design och tips för din hund

Min sympatiska syster har förvandlat min blogg till en plats där text går att läsa och bilder går att studera. Visst gillar era ögon det? Tack till henne! Som tack kan ni kika in på hennes utomordentliga hemsida och köpa lite av hennes fantastiska bilder: http://www.e-foton.se.

Stackars Emma har precis åkt hem med en jätteelak mage och tunga och tvingar mig nu att blogga och plugga matte. Men det gör inget, jag tycker om henne ändå.

I övrigt har jag tänkt lite på vad en possibel hund ska få för kommandon istället för de gamla uttjatade. Hunden förstår ju ändå inte vad som säger och det är således mycket mer amusierande att låta lite coolare eller roligare ord slinka ur ägarnas munnar. Märk Star Wars-temat eller skäms:

Stå upp - Rise, my friend
Sök - Use the Force, *namn*
Buss på - Commence Primary Ignition
Sitt - Aren’t you a little short for a stormtrooper?
Rulla runt - That's no moon. It's a space station.
Spela död - I find your lack of faith disturbing.
Vacker tass - And now your highness, we will discuss the location of your hidden rebel base.
Apport - What of the Rebellion? If the Rebels have obtained a complete technical reading of this station, it is possible, however unlikely, they might find a weakness and exploit it.

Det skulle onekligen fungera felfritt.

Aktuellt och SD går för samma mynt

Nu tänker jag, som så många andra, blogga angående Sverigedemokraterna islamkritiska artikel:

Först och främst vill jag klargöra att jag inte sympatiserar med SD, jag vill bara att de ska tillintetgöras snabbt och effektivt. Därför vill jag inte att det oändligt antal läsare som jag har stämplar mig som Sverigedemokrat när jag kritiserar Aktuellts nyhetssändning om ärendet.

Först och främst, det finns säkerligen vissa frågor som Jimmie (jag väljer att bara nämna pojken vid förnamn) svarar rätt på. Det är troligt att det finns ett samband med religionsbakgrund och kriminalitet. Emellertid ger det inte någon några som helst rättigheter att vara främlingsfientlig då det snarare är vårt vackra samhälle och dess principer som skapar denna prekära situation. Men mer än så lyckas inte Jimmie träffa rätt.

Aktuellt tog för några dagar sen fasta på min sista mening och baserade sin första del i sändingen på att kritisera och klanka ner på Jimmies inlägg. Helt rätt! tänker ni, och det tänkte också jag. Sättet det genomförde detta på var dock mycket dåligt. De inleder med att i ingressen säga hur SD-artikeln liknar de artiklar som Nazisterna skrev i trettiotalets Tyskland, man behöver bara byta ut "muslim" mot "jude". Omedelbart tar merparten av de som blint studerar teven fasta på det här och kommer diskutera det här flitigt med sina kamrater under de dagar som följer (jag har öronbevis). Denna grupp bryr sig inte ett litet magplask om vem som faktiskt står för det här uttalandet, källan verkar vara ointressant då det passar deras ideologi.

Vi observanta märker dock att uttalandet kommer från en islamolog. En islamolog! Hur i halva friden kan en islamolog vara så insatt i Nazi-historia att han kan komma med ett sådant uttalande? Och hur i hela friden kan Aktuellt basera sin sänding på det här? Ta in en utbildad historiker som kan komma med konkreta bevis och ett trovärdigt uttalande. En nyhetsvinkling av det här slaget är högst onödigt och förvärrar bara situationen. Detta sänker Aktuellt till samma nivå som Jimmie själv. Islamologens uttalande kan mycket väl vara lika felaktigt som Jimmies.

Det finns onekligen effektivare och visare sätt att idiotförklara SD på än att samtidigt behöva göra sig själva till åtlöje för de som inte blint tror på allt som sägs. Skäms, Aktuellt! Ta tag i saken och utmanövrera SD istället för att pränta in felaktiga tankar i Sveriges population -- det är Jimmies grej, inte medias.

Tack för mig.

EVELINA: Ge mig en bättre layout!

Merkonst

Nu har jag länge försökt lägga upp fler bilder, och insåg precis att jag inte får lägga upp bmp-format. Därför får ni fler bilder i det usla JPEG:

Bilderna har samma tema.

Som inte dansar

-- MAN



--SKUGGAN SOM INTE DANSAR



I övrigt:

- Mina händer är kalla.
- Det börjar lugna ner sig i skolan.
- Mitt doftljus har snart brunnit ut.
- Emma är duktig (även om jag inte är där för att sparka henne i baken).
- Svennis ska träna Nordkorea.
- Jag är exalterad inför matchen ikväll trots att hoppet är ute. Jag gillar spelarnas nya egna initiativtagande.
- HL2DM är kul.
- Nu ska jag äta äppelpaj.

Konst när Emil väljer ut sina favoriter

Det är inte svårt att vara konstnär, därför har jag bestämt mig för att vara det. Papper och pennor är dyrt, men vi nutida konstärer har ett väldigt stort privilegium: vi har paint.

Många tycker säkert att min konst är ful och att det inte alls är konst för att jag inte kan rita överhuvudtaget. Jag väljer dock att förbise detta och försöker trycka in saker som är gjorda för analys i mina verk. Mina bilder säger ganska mycket, även om det inte är särskilt "snyggt". Personligen tycker jag att just denna inproppning av meningsfulla saker gör min konst vacker.

Färger, ord, mönster, struktur och allt annat väsentligt i bilderna nedan vet jag om, allt detta finns där för att jag tyckte det passade in och för att det har en betydelse.

Använd hela huvudet:



--BLÖDDJUR




-- POOL AV DÖD

RSS 2.0